DOĞUM GÜNÜN DE OKULA DÖNÜŞÜ ANLATTI-OKULA YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU

01.03.2018

ANTEMDER Başkanı Mak.Müh. Orhan Yüksel öğrencilerine hitap ederek; Derneğin ve Projenin hedeflerini Paylaştı.Konuşmasını bu linklerden isleyebilirsiniz:      https://www.youtube.com/watch?v=VGGbbi2p2VQ   /güçbirliği    https://www.youtube.com/watch?v=f9EqbYBID-4

ŞİİR:       https://www.youtube.com/watch?v=2I3vu2S3SN8

1-İlk hedefin Okulumuz Mezunlarının toplu haldeyken öğrencilerimizle Tanıştırılarak moral, motivasyon ve öz güvenlerini yükseltmeye çalıştıklarını,

2-Devamında Öğrencilerimizi 11. sınıftan itibaren Mühendislik Meslek Odaları ile tanıştırarak mühendisliğe özendireceklerini ve destekleyeceklerini,

3-Bu yıl ilk defa 12. sınıf öğrencilerimize kapsamlı, görsel şölen boyutlu MEZUNİYET GÜNÜ KUTLAMASI gerçekleştirmeyi Planladıklarını.

4- Meslek Odaları, İlgili diğer Dernekler ve Belediyelerle ortaklaşa Konferans ve Paneller düzenleme çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Öğrencilik döneminden küçük anılar paylaşan Orhan Yüksel , İlk emri "Oku" olan bir kitabın mensupları, " bana bir harf Öğretenin 40 yıl kölesi olurum" diyen bir peygamberin ümmeti olarak öğretmenlerimize değer vermemiz gerekir, benim ilk Okul Öğretmenim 94 yaşında sağ, her gidişimde elini öperim sohbet ederiz, İlk okul 4. sınıf öğretmenim Bulancakta, Bu Okulda beni ben yapan Öğretmenlerim Halit Küçüktülü ve Merhum Melih Uyar öğretmenlerimin şahsında tüm öğretmenlerin, okulumuz öğretmenlerinin ellerinden öpüyor saygı ve sevgiler sunuyorum dedi.

Bu günün kendisi için Özel önemi olduğunu, bu gün 66. yılı bitirip 67. yaşa başladığını, bu güzel günü gençlerin heyecanı ile paylaşarak ömründen 50 yılı sildiğini,artık kendisini 17 yaşında hissettiğini belirterek; bu günün anısına okulumuz için yazdığı şiiri ilk kez öğrencilerle paylaştı...

MESLEKİ TEKNİKLİYİZ BİZ!

Zirveye döndük yönümüzü,
Atamız aydınlatır önümüzü,
Sevgiden alırız gücümüzü,

Akdenize bakar ön cephemiz,
Altın bilezik takar her atölyemiz,
Mezunlarımızla da hep öndeyiz,

Öğretmenlerimizle anlaştık,
Konyaaltı caddesine yerleştik,
Atatürke giden yolda birleştik,

Yarışmalarda önde geleceğiz,
Zorluklara karşı birlik olacağız,
Ülke eğitimine nam salacağız,
Mesleki Teknik Liseliyiz biz.

Antemder Kurucu Başkanı
Mak.Müh. Orhan YÜKSEL
01.03.2018 / ANTALYA

Öğrencilerin alkışları arasında iyi dileklerle Ders başlatan Orhan YÜKSEL etkinliklerin devam edeceğini belitti.